HATAY / REYHANLI - Karasüleymanlı Uzunköy İlkokulu

Karasüleymanlı Uzunköy İlkokulu

Adres
KARASÜLEYMANLI MAH. 7176. SK. KARA SÜLEYMANLI UZUNKÖY ILKOKULU BLOK NO 18 REYHANLI / HATAY
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Karasüleymanlı Uzunköy ilkokulu olarak misyonumuz, İlçemizde eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojisini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, temel yasalara ve mevzuata uygun olarak, Atatürk İlke ve inkılâplarına bağlı, vatanını, milletini seven, ahlaki değerlerine bağlı, ülkesini bilimin ışığında, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırmayı amaç edinen bireyler yetiştirmektir.
Ulaşım
Kumlu araçları okulumuzun yakınından geçmektedir.Kumlu Merkez okulumuza yaklaşık 3 Km uzaklıktadır.
Karasüleymanlı Mahallesi Reyhanlı/Hatay
İl Merkezine 40Km , İlçe merkezine 25Km